Tarieven

Tarieven van onze erfrecht advocaten

Bolweg Advocaten hanteert een uurtarief van tussen de € 205,– excl. BTW en € 225,– excl. BTW, afhankelijk van de advocaat die de werkzaamheden verricht. Bolweg Advocaten brengt geen kantoorkosten in rekening. U betaalt dus alleen voor de werkzaamheden van onze advocaten, die u bijstaan in alle erfrechtelijke zaken. Wilt u graag een alternatieve prijsafspraak met Bolweg Advocaten bespreken? Bolweg Advocaten staat hier altijd voor open. Neem hierover, en voor andere vragen, contact met ons op.

Roep de hulp in van Bolweg Advocaten bij erfrecht

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Bolweg Advocaten analyseert, adviseert en procedeert voor u!

  Wilt u graag langskomen bij Bolweg Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 99,– incl. BTW. Klik op de volgende locatie link om direct een routebeschrijving te krijgen naar ons advocatenkantoor in Haarlem:

   

  Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem

   

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.