Erfdeel

Erfgenaam? De erfrecht advocaat Haarlem helpt u!

U kunt erfgenaam zijn van een erflater en recht hebben op een deel van de nalatenschap of rechthebbende zijn op de gehele erfenis. Niet alleen de wet bepaalt wanneer u erfgenaam bent, ook de erflater zelf kan u als erfgenaam benoemd hebben in zijn testament (uiterste wil). De erfrecht advocaat Haarlem helpt u daarom uit te zoeken en te adviseren hoe om te gaan met de wettelijke verplichtingen rond een erfdeel. En hoe om te gaan met de eisen in de uiterste wil van een erflater.

kpadvocaten-haarlem-voorbeeld-foto
bolweg-advocaten-wapen-favicon

Nalatenschap verwerpen of aanvaarden

Binnen bepaalde termijnen hebt u dan de mogelijkheid om de nalatenschap te verwerpen of te aanvaarden, waarbij u zuiver kunt aanvaarden of beneficiair kunt aanvaarden. Van belang hierbij is dat u zich goed op de hoogte laat stellen van de omvang van de erfenis, zodat u uw erfdeel kunt bepalen en weet wat bijkomende zaken zijn aangaande uw erfenis. De erfrecht advocaat Haarlem is gespecialiseerd in erfbelasting en in schenkbelasting. Hierdoor kunnen wij u in deze daken goed ter zijde staan.

 

De erfrecht advocaat Haarlem van KoetzierPoiesz Advocaten kunt u hierin adviseren en indien nodig de noodzakelijke stappen ondernemen om uw erfdeel veilig te stellen en te gelde te maken. Dus heeft u hulp of advies nodig? Neem contact op met de erfrecht advocaat Haarlem van KoetzierPoiesz Advocaten, via:

Roep de hulp in van KoetzierPoiesz Advocaten bij een erfdeel

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Meer weten over een erfdeel?

  Wilt u graag langskomen bij KoetzierPoiesz Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 150,– incl. BTW.

  KoetzierPoiesz Advocaten Beverwijk
  Meerstraat 50
  1941 JC Beverwijk
  0251 - 22 90 72
  KoetzierPoiesz Advocaten Heemskerk
  De Trompet 1900C
  1967 DB Heemskerk
  0251 - 740 022
  KoetzierPoiesz Advocaten Bloemendaal
  Bloemendaalseweg 163-I
  2061 CJ Bloemendaal
  (spreeklocatie)
  023 - 212 34 00
  KoetzierPoiesz Advocaten Nieuw-Vennep
  Luzernestraat 13 – unit K
  2153 GM Nieuw-Vennep
  (spreeklocatie)
  0252 - 62 64 94