Erfdeel

Erfgenaam? De erfrecht advocaat Haarlem helpt u!

U kunt erfgenaam zijn van een erflater en recht hebben op een deel van de nalatenschap of rechthebbende zijn op de gehele erfenis. Niet alleen de wet bepaalt wanneer u erfgenaam bent, ook de erflater zelf kan u als erfgenaam benoemd hebben in zijn testament (uiterste wil). De erfrecht advocaat Haarlem helpt u daarom uit te zoeken en te adviseren hoe om te gaan met de wettelijke verplichtingen rond een erfdeel. En hoe om te gaan met de eisen in de uiterste wil van een erflater.

Bolweg-Advocatuur-Erfrecht-advocaat-erfenis-advocaat-professioneel-ervaren-specialist-in-erfrecht
bolweg-advocaten-wapen-favicon

Nalatenschap verwerpen of aanvaarden

Binnen bepaalde termijnen hebt u dan de mogelijkheid om de nalatenschap te verwerpen of te aanvaarden, waarbij u zuiver kunt aanvaarden of beneficiair kunt aanvaarden. Van belang hierbij is dat u zich goed op de hoogte laat stellen van de omvang van de erfenis, zodat u uw erfdeel kunt bepalen en weet wat bijkomende zaken zijn aangaande uw erfenis. De erfrecht advocaat Haarlem is gespecialiseerd in erfbelasting en in schenkbelasting. Hierdoor kunnen wij u in deze daken goed ter zijde staan.

 

De erfrecht advocaat Haarlem van Bolweg Advocaten kunt u hierin adviseren en indien nodig de noodzakelijke stappen ondernemen om uw erfdeel veilig te stellen en te gelde te maken. Dus heeft u hulp of advies nodig? Neem contact op met de erfrecht advocaat Haarlem van Bolweg Advocaten, via:

Roep de hulp in van Bolweg Advocaten bij een erfdeel

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Meer weten over een erfdeel?

  Wordt u geconfronteerd met een deel van de nalatenschap van een erflater? Of bent u rechthebbende op de gehele erfenis? Wij kunnen u binnen iedere vorm van erfrecht professioneel terzijde staan. Neem contact op met de erfrecht advocaat Haarlem van Bolweg Advocaten door te klikken op de volgende contactinformatie:

  U vindt hier de routebeschrijving naar het kantoor van Bolweg Advocaten, op de van Eedenstraat 18 in Haarlem.

   

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem. Het advocatenkantoor ligt op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.