Executeur

Executeur testamentair nodig voor uw nalatenschap? Bolweg Advocaten helpt u graag!

In met name complexe nalatenschappen is het benoemen van een executeur (voorheen executeur-testamentair) zeer aanbevelingswaardig. U kunt hiertoe een familielid of vriend benoemen, maar deze beschikt vaak niet over de nodige kennis om als een executeur testamentair goed te kunnen optreden. Bovendien kost het afwikkelen van een (omvangrijke) nalatenschap veel tijd. Mogelijke schuldeisers moeten worden aangeschreven en legaten moeten worden uitgekeerd. Indien het familielid of die goede vriend een fulltime baan heeft is dit lastig te combineren met het executeurschap. De vraag is of u deze goede vriend niet onnodig met een zware last opzadelt. Het is een specialistische taak, waarin ook nog veel tijd moet worden gestoken. Wij nemen dit graag uit handen voor u.

bolweg-advocaten-wapen-favicon

Een professionele executeur testamentair voorkomt problemen

Een professionele executeur testamentair voorkomt een heleboel problemen rondom de nalatenschap en is de uitkomst voor het soepel laten verlopen van de nalatenschap. Een executeur kan in een testament ruime bevoegdheden toebedeeld krijgen door de erflater. Na aanvaarding van deze benoeming kan de executeur in beginsel zonder toestemming van de erfgenamen aan de slag gaan met de uitvoering van het testament. Goede communicatie met en openheid naar de erfgenamen is daarom van groot belang om wantrouwen te voorkomen.

Wij helpen u als professioneel executeur testamentair!

Ook na uw overlijden behartigen wij uw belangen!

Bolweg Advocaten is door de kennis op het gebied van erfrecht uitstekend in staat om uw belangen ook na uw overlijden te behartigen en is daardoor de geschikte executeur testamentair voor u. Onze gespecialiseerde erfrecht advocaat heeft al bij vele erfenissen gefungeerd als executeur testamentair. Hij weet precies wat hem te wachten staat, waardoor hij u professioneel en efficient kan bijstaan. Klik hier voor vragen over of het aanstellen van een executeur. Wij helpen u graag.

Bolweg-Advocatuur-Erfrecht-advocaat-erfenis-advocaat-professioneel-ervaren-specialist-in-erfrecht

Roep de hulp in van Bolweg Advocaten als professioneel executeur

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Meer weten over de executeur?

  Wilt u graag langskomen bij Bolweg Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 99,– incl. BTW. Klik op de volgende locatie link om direct een routebeschrijving te krijgen naar ons advocatenkantoor in Haarlem:

   

  Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem

   

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.