Estate planning

Voorkom problemen door uw nalatenschap te regelen vóór u overlijdt

Bij KoetzierPoiesz Advocaten zien wij dagelijks de problemen waartegen mensen kunnen aanlopen bij de afwikkeling van een nalatenschap. Een hoop problemen kunt u voorkomen door tijdig stil te staan bij uw toekomstig overlijden en de gevolgen van uw overlijden.

kpadvocaten-haarlem-voorbeeld-foto

Nalatenschapsplanning

Estate planning, of nalatenschapsplanning, is gericht op het overdragen van vermogen op een zo’n civielrechtelijk en fiscaalrechtelijk voordelig mogelijk manier, rekening houdend met uw wensen voor de toekomst. Uw persoonlijke en financiële situatie wordt met u uitvoering besproken, waarbij onder meer uw huwelijksregime wordt beoordeeld, de familieverhoudingen en uw testament. Ook onderdeel van het estate planning is het eventueel doen van schenkingen.

Voorkom onnodige heffingen en problemen bij nalatenschap

 

Het doel van estate planning is niet alleen het voorkomen van onnodige heffing van erfbelasting, maar ook het voorkomen van problemen bij de afwikkeling van de nalatenschap. Daarnaast kunt u ook denken aan het zorgen voor continuïteit van uw onderneming.

kpadvocaten-haarlem-voorbeeld-foto
Roep de hulp van Bolweg Advocaten in voor Estate planning!

KoetzierPoiesz Advocaten bereidt uw nalatenschap voor

Juist door onze ervaring met problematische nalatenschappen weten wij problemen in uw toekomstige nalatenschap te voorkomen. Ons advies zorgt dan ook voor uw gemoedsrust.

Wees voorbereid op de toekomst, vraag onze hulp

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Wilt u meer informatie over Estate planning?

  Wilt u graag langskomen bij KoetzierPoiesz Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 150,– incl. BTW.

  KoetzierPoiesz Advocaten Beverwijk
  Meerstraat 50
  1941 JC Beverwijk
  0251 - 22 90 72
  KoetzierPoiesz Advocaten Heemskerk
  De Trompet 1900C
  1967 DB Heemskerk
  0251 - 740 022
  KoetzierPoiesz Advocaten Bloemendaal
  Bloemendaalseweg 163-I
  2061 CJ Bloemendaal
  (spreeklocatie)
  023 - 212 34 00
  KoetzierPoiesz Advocaten Nieuw-Vennep
  Luzernestraat 13 – unit K
  2153 GM Nieuw-Vennep
  (spreeklocatie)
  0252 - 62 64 94