Estate planning

Voorkom problemen door uw nalatenschap te regelen vóór u overlijdt

Bij Bolweg Advocaten zien wij dagelijks de problemen waartegen mensen kunnen aanlopen bij de afwikkeling van een nalatenschap. Een hoop problemen kunt u voorkomen door tijdig stil te staan bij uw toekomstig overlijden en de gevolgen van uw overlijden.

bolweg-advocaten-wapen-favicon

Nalatenschapsplanning

Estate planning, of nalatenschapsplanning, is gericht op het overdragen van vermogen op een zo’n civielrechtelijk en fiscaalrechtelijk voordelig mogelijk manier, rekening houdend met uw wensen voor de toekomst. Uw persoonlijke en financiële situatie wordt met u uitvoering besproken, waarbij onder meer uw huwelijksregime wordt beoordeeld, de familieverhoudingen en uw testament. Ook onderdeel van het estate planning is het eventueel doen van schenkingen.

Voorkom onnodige heffingen en problemen bij nalatenschap

 

Het doel van estate planning is niet alleen het voorkomen van onnodige heffing van erfbelasting, maar ook het voorkomen van problemen bij de afwikkeling van de nalatenschap. Daarnaast kunt u ook denken aan het zorgen voor continuïteit van uw onderneming.

Roep de hulp van Bolweg Advocaten in voor Estate planning!
bolweg-advocaten-wapen-favicon

Bolweg Advocaten bereidt uw nalatenschap voor

Juist door onze ervaring met problematische nalatenschappen weten wij problemen in uw toekomstige nalatenschap te voorkomen. Ons advies zorgt dan ook voor uw gemoedsrust.

Wees voorbereid op de toekomst, vraag onze hulp

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Wilt u meer informatie over Estate planning?

  Juist door onze ervaring met problematische nalatenschappen weten wij problemen in uw toekomstige nalatenschap te voorkomen. Ons advies zorgt dan ook voor uw gemoedsrust.

   

  U vindt hier de routebeschrijving naar het kantoor van Bolweg Advocaten, op de van Eedenstraat 18 in Haarlem.

   

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem. Het advocatenkantoor ligt op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.