Testament

Testament

Een testament, ook wel uiterste wil genoemd, is een manier waarop iemand over zijn nalatenschap beschikt. Dit betreft een eenzijdige rechtshandeling die pas werking krijgt na overlijden. In het testament kunt u een beperkt aantal soorten uiterste wilsbeschikkingen (of: “makingen”) regelen, te weten enkel die in Boek 4 van het Burgerlijk Wetboek worden geregeld of in een andere wet als zodanig worden aangemerkt. Denk hierbij onder meer aan een erfstelling, legaat of last, de benoeming van een executeur. Alle uiterste wilsbeschikkingen van een erflater tezamen heten de uiterste wil en deze wordt opgenomen in een testament.

Roep de hulp in van Bolweg Advocaten voor een testament

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Wilt u meer weten over een testament?

  Wilt u graag langskomen bij Bolweg Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 99,– incl. BTW. Klik op de volgende locatie link om direct een routebeschrijving te krijgen naar ons advocatenkantoor in Haarlem:

   

  Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem

   

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.