Testament executeur testamentair

Laat het testament over aan de professionele executeur testamentair!

De executeur testamentair is een belangrijk figuur in de wereld van het erfrecht. Niet zelden ligt een conflict tussen executeur testamentair en erfgenamen op de loer. Dit komt doordat de executeur benoemd is om de wil uit het testament te behartigen, terwijl erfgenamen meestal emotioneel in de situatie zitten. Het is daarom van belang om een professionele testament advocaat te gebruiken bij de uitvoering van een testament.

bolweg-advocaten-wapen-favicon

De taak van de executeur.

De taak van de executeur is dan ook een hele belangrijke. De meeste executeurs zijn belast met het beheer van de goederen van de nalatenschap en de voldoening van de schulden van de erfenis tijdens dat beheer. Een enkele executeur kan daarnaast ook de nalatenschap afwikkelen. Dit leidt veelal naar ingewikkelde situaties.

 

Voor de voldoening van zijn taak als beheerder van een testament, beschikt de executeur over veel bevoegdheden. Mocht u als executeur of als erfgenaam tijdens de executele in conflict raken of dreigt een conflict, dan kan Bolweg Advocaten u van goede dienst zijn als professionele executeur testamentair.

Roep de hulp in van Bolweg Advocaten bij testamenten

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Meer weten over testamenten?

  Wilt u graag langskomen bij Bolweg Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 99,– incl. BTW. Klik op de volgende locatie link om direct een routebeschrijving te krijgen naar ons advocatenkantoor in Haarlem:

   

  Van Eedenstraat 18, 2012 EM Haarlem

   

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem, op relatief korte afstand van de steden Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort en Bloemendaal.