Executeur testamentair

Executeur testamentair nodig voor uw nalatenschap? KoetzierPoiesz Advocaten helpt u graag!

In de meer omvangrijke nalatenschappen is het benoemen van een executeur (voorheen executeur-testamentair) zeer aanbevelingswaardig. U kunt hiertoe een familielid of vriend benoemen, maar deze beschikt vaak niet over de nodige kennis om als een executeur testamentair goed te kunnen optreden. Bovendien kost het afwikkelen van een (omvangrijke) nalatenschap veel tijd. Mogelijke schuldeisers moeten worden aangeschreven en legaten moeten worden uitgekeerd. Indien het familielid of die goede vriend een fulltime baan heeft is dit lastig te combineren met het executeurschap. De vraag is ook of u deze goede vriend onnodig met een zware last opzadelt. Het is dus een specialistische taak, waarvoor u ook nog veel tijd voor nodig hebt.

kpadvocaten-haarlem-voorbeeld-foto
bolweg-advocaten-wapen-favicon

Een professionele executeur testamentair voorkomt problemen

Een professionele executeur testamentair voorkomt een heleboel problemen rondom de nalatenschap en is de uitkomst voor het soepel laten verlopen van de nalatenschap. Een executeur kan in een testament ruime bevoegdheden toebedeeld krijgen door de erflater. Na aanvaarding van deze benoeming kan de executeur in beginsel zonder toestemming van de erfgenamen aan de slag gaan met de uitvoering van het testament. Goede communicatie met en openheid naar de erfgenamen is daarom van groot belang om wantrouwen te voorkomen.

Wij helpen u als professioneel executeur testamentair!

Ook na uw overlijden behartigen wij uw belangen!

KoetzierPoiesz Advocaten is door de kennis op het gebied van erfrecht uitstekend in staat om uw belangen ook na uw overlijden te behartigen en is daardoor de geschikte executeur testamentair voor u. Onze gespecialiseerde erfrecht advocaat heeft al bij vele erfenissen gefungeerd als executeur testamentair. Hij weet precies wat hem te wachten staat, waardoor hij professioneel en efficient u terzijde kan staan. Klik hier voor vragen over of het aanstellen van een executeur. Wij helpen u graag. Ook met het opstellen van een testament en het het uitvoeren van uw testament!

kpadvocaten-haarlem-voorbeeld-foto

Roep de hulp in van KoetzierPoiesz Advocaten als professioneel executeur testamentair

  Uw telefoonnummer

  Dit zeggen cliënten over ons

  Meer weten over de executeur testamentair?

  Wilt u graag langskomen bij KoetzierPoiesz Advocaten voor advies? Bij ons kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 150,– incl. BTW.

  KoetzierPoiesz Advocaten Beverwijk
  Meerstraat 50
  1941 JC Beverwijk
  0251 - 22 90 72
  KoetzierPoiesz Advocaten Heemskerk
  De Trompet 1900C
  1967 DB Heemskerk
  0251 - 740 022
  KoetzierPoiesz Advocaten Bloemendaal
  Bloemendaalseweg 163-I
  2061 CJ Bloemendaal
  (spreeklocatie)
  023 - 212 34 00
  KoetzierPoiesz Advocaten Nieuw-Vennep
  Luzernestraat 13 – unit K
  2153 GM Nieuw-Vennep
  (spreeklocatie)
  0252 - 62 64 94