Uw erfrecht specialisten in Haarlem

Bolweg Advocaten is een modern en gespecialiseerd advocatenkantoor, geheel gericht op het erfrecht. Voor al uw (juridische) vraagstukken op het terrein van het erfrecht bent u bij Bolweg Advocaten aan het juiste adres voor een gedegen advies. Sebastiaan Bolweg staat u als erfenis advocaat professioneel en discreet bij, op alle gebieden van het erfrecht. Rogier Kingma staat u ook als gespecialiseerde erfrecht advocaat deskundig bij en hij zoekt samen met u naar een goede oplossing. Daarnaast procederen de advocaten van Bolweg Advocaten met volle overtuiging voor u.

Erfrecht

Erfrecht is in 2003 in ons burgerlijk wetboek ingevoerd en het ziet toe op regels omtrent de opvolging in goederen en schulden van een overleden persoon, de erflater.

Over Ons

Bolweg Advocaten is opgericht door Sebastiaan Bolweg, als advocaat gespecialiseerd in het erfrecht. Hij is al jaren werkzaam op dit rechtsgebied.

Ervaringen

Onderscheidend door specialisatie in erfrecht

Het kantoor gelooft in specialisatie en kleinschaligheid, gestoken in een modern jasje. Sebastiaan Bolweg is uitsluitend én volledig gespecialiseerd in het erfrecht. U hebt dan ook een échte specialist als advocaat. Rogier Kingma is ook volledig gespecialiseerd in het erfrecht. Bovendien hecht Bolweg Advocaten veel waarde aan persoonlijk contact, uw advocaat blijft altijd uw directe contactpersoon. U kunt erop vertrouwen dat voldoende kennis en ervaring in het erfrecht in huis is om u vanaf het begin tot het einde van uw zaak bij te staan als erfrecht advocaat.

Onze erfrecht advocaat is gespecialiseerd in het erfrecht. Erfrecht ziet toe op goederen en schulden van de erflater.

Bolweg Advocaten helpt en adviseert hoe om te gaan met de wettelijke verplichtingen rond een erfdeel.

Legitieme portie speelt een belangrijke rol, met name voor het onterfde kind.

In een testament kan bepaald zijn dat aan u een legaat toekomt. Een specifiek omschreven onderdeel van de nalatenschap.

Het is van belang om een professionele testament advocaat te gebruiken bij de uitvoering van een testament.

De executeur testamentair is een belangrijk figuur in de wereld van het erfrecht.

Advies over erfbelasting? Bij Bolweg Advocaten kunt u terecht voor onderbouwd advies over erfbelasting en schenkbelasting.

Er zijn diverse maatregelen om mensen te beschermen die niet (meer) in staat zijn om eigen belangen te beschermen.

Afspraak maken met een erfrecht specialist?

Bolweg Advocaten analyseert, adviseert en procedeert voor u!

Hebt u een dringende kwestie die u wilt voorleggen aan een erfrecht advocaat? U wilt bijvoorbeeld meer weten over een erfdeel, de legitieme portie, een legaat of een testament. Of bent u op zoek naar een executeur of wilt u meer weten over erfbelasting en schenkbelasting? Bij Bolweg Advocaten kunt u een eerste adviesgesprek aanvragen tegen een gereduceerd tarief. Voor de duur van maximaal een uur kunt u bij ons op kantoor uw zaak voorleggen en uw vragen stellen voor een vaste prijs van € 99,– incl. BTW. Uw erfrecht advocaat kan u dan al op weg helpen.

 

Profiteer van deze speciale dienst van Bolweg Advocaten. Neem daarom contact op met onze advocaten van Bolweg Advocaten, door te klikken op onderstaande contactinformatie: